Čelik - Sarajevo 1:1

Davno ali davno je došlo vrijeme da se Premier Nogometna liga BiH ukine. I prestane ovaj cirkus. Još audio mediji nisu uzeli stvar u svoje ruke ali znajući da će poslije gostovanja NK "Sarajevo" u Zenici za sve što su uradili navijači iz Sarajeva biti krivi Zeničani mogu samo reći da su neki od mojih prijatelja poslije utakmice dali svoje komentare.
- Horde zla i Sarajevo bruka i sramota ove naše ionako sramotne lige, klosari iz glavnog grada su pokazali nivo kulture od kojeg bi se i Milosu Bojanicu povracalo, jel vam to kultura jebala vas kultura, nije čudo sto vam je muzej zatvoren kad ste carsija turbofolka i gadosti... Fuj, fuj, fuj Sarajevo, Zenico hvala ti sto i pored smrada i gladi ostajes carsija a ne seosko "jebalisce", poput ovog nekadašnjeg sehera...
Nije ovo usmljen pogled na stanje u bh nogometu. smiješno je kad kažem Bh nogomet ali je tako, navijači Sarajeva ili oni koji se tako nazivaju nemaju toliko novaca da naprave bakljadu kakvu su napravili u Zenici i da dodje do prekida utakmice.  
- Svakog, ali baš svakog ko navuče "fantomku", maminu čarapu, šal preko lica, bilo šta čime bi skrio identitet, a potom ima namjeru da uradi BILO ŠTA preventivno bi tukao dok mu pomenuto "skrivalo" ne spadne s lica i nikad mu više ne padne u životu da digne kamen, stolicu, bilo šta na drugog.
Da mi je "na oči isp'o" udarao bi ga narednih dana preventivno dok u noći ne ustane i sam govori "neću više nikad".
Nikakvo, ama baš nikakvo opravdanje ne želim čuti i ko kod odobri divljaštvo na sportskoj tribini, još više na ulici, uništavanje tuđe krvavo stečene imovine, molim da se sam obriše iz prijatelja, da ne moram psovati javno.
I prestanite se nazivati "navijačima", jer ako idete na utakmice da bi divljali, onda ste divljaci i kvarite to sveto ime Navijač.

http://radiosarajevo.ba/novost/198511/utakmica-u-zenici-u-sjeni-navijackih-nemira-sarajevo-i-celik-podijelili-bodove-foto

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kako napraviti pakt sa vjevericama

Snijeg, sneg ili snjeg. Da li je to bitno

Da li su Hercegovci, Hercegovci ili su Bosanci